βουβαλίσια σουτζουκάκια στη σχάρα


Τα παραδοσιακά Βουβαλίσια Σουτζουκάκια ζυμώνονται από εκλεκτό κιμά, μυρωδικά, λαχανικά και βότανα και συνδυάζουν την έντονη γεύση του Βουβαλίσιου κρέατος με την γλυκιά γεύση του χοιρινού. Θα τα βρείτε σε νέα συσκευασία που περιέχει 8 σουτζουκάκια κατεψυγμένα.

Προετοιμασία: Ψήνονται και απευθείας από την κατάψυξη, αλλά για καλύτερο αποτέλεσμα ειδικά για ψήσιμο στη σχάρα αφήστε τα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 15 λεπτά περίπου. Αλλείψτε τα σουτζουκάκια με λίγο ελαιόλαδο.

Εκτέλεση: Ψήστε τα σουτζουκάκια σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου γυρίζοντάς τα τακτικά. Σερβίρετε όσο είναι ακόμη ζεστά και συνοδεύστε τα με ψημένες πιτούλες και σάλτσα γιαουρτιού.

bbq

Print Friendly, PDF & Email